Prima Pinaler!

inlagd av gingersKommentarer inaktiverade för Prima Pinaler!

Prima Pinaler!

Du som gillar det äldre stuket på möbler, bruksföremål, kläder och hattar, porslin och keramik, redskap, burkar med de gamla och välkända märkena, väggklockor, dockor och barnvagnar, konfirmationskort, saltkar och silver, bestick, charmiga fina askar i plåt eller kartong, prydnadssaker… Jag skulle kunna skriva mer om vad som finns där, men får nog inte plats. Man måste se det för att förstå omfattningen om vad som finns till salu.

De har allt vad man kan behöva för att till exempel byta ut nya fönster eller annan inredning mot äldre charmigare sådana. Alla redskap är iordninggjorda. Det finns två våningar i den gamla kvarnen där boden finns. Man har servering med hembakade bullar och kakor.

Personalen har tidsenliga kläder på sig, äldre musik finns att lyssna på. Det är en avspänd och uppsluppen stämning och precis alla trivs.

Gör ett besök och du är fast! Prima Pinaler ligger på Allévägen i Mölnbo och öppettider hittar du på Facebook.

Uncategorized
Blue Taste Theme created by Jabox
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.